RSS

Cum să îmi promovez online facultatea

18 Mar

Având în vedere faptul că în prezent, internetul face parte din viaţa societăţii, în special în viaţa tinerilor, care fac parte într-o măsură tot mai mare dintr-o comunitate virtuală. m-am gandit cum să îmi promovez online facultatea.

Scopul  este de a informa cât mai multe persoane despre evenimentul admiterii şi a atrage un număr cât mai mare de viitori studenţi şi masteranzi.

Obiectivele sunt de a mări gradul de conştientizare a publicului în ceea ce priveşte activităţile Facultăţii de Științe ale Comunicării, atragerea a cel puţin 3000 de prieteni pe Facebook, a cel puţin 5000 de like-uri pe o pagină a aceluiaşi site şi mărirea cu minim 50 % a traficului de pe site-ul instituţiei.

Publicul ţintă este format din liceenii din ultimul an din judeţul Timiș, Mehedinți, Arad, Caraș-Severin, Hunedoara .
Pe lângă această categorie, ca publicuri secundare considerăm: studenţii în ultimul an de la facultăţi de profil uman, liceeni în clasa a XI-a, studenţii în anul al II-lea, părinţi.
Pentru ca obiectivele pe care mi le-am propus să fie îndeplinite, voi apela la crearea unei pagini pe Facebook, destinată celor care doresc să adauge la lista lor de prieteni Facultatea de  Științe ale Comunicării şi pentru a primi like-uri. Vom crea un cont pe Twitter, un canal pe Youtube şi vom îmbunătăţi site-ul deja existent. De asemenea, am început să promovăm facultatea prin publicitate online.

images
  Site-ul facultăţii
– Vom actualiza site-ul deja existent creând un nou design şi în plus adăugăm următoarele:

filmulețe cu modul de completare al fisei de inscriere (cerere) și vom realiza un tur virtual al facultății pentru ca viitorii studenți să cunoască facultatea și dotările acesteia.

– filmulețe, poze cu promoțiile de studenți din anii trecuți cu anii corespunzători absolvirii

– informații legate de materiile care se vor face în cursul anilor de studiu și descrierea domeniului pentru care se optează, precum și meseriile conexe cu acesta, pe care absolvenţii le pot urma
– vom crea o broşură și un buletin informativ al facultăţii, care vor apărea lunar și vor circula online pe toate rețelele de socializare și site-ul Facultatii de Științe ale Comunicării
– vom realiza o revistă online în care se va scrie despre viața de student în Timișoara și vor fi disponibile subiecte legate de cazarea la cămine, pub-uri, discoteci, biblioteci, locuri de muncă disponibile în Timișoara pentru studenți etc. cu prețurile și adresele acestora. Revista va fi postată pe site în PDF

Advertisements
 
Leave a comment

Posted by on March 18, 2013 in PR

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: