RSS

Personal Branding. Ieși din mulțime

02 Apr

Ai nevoie de un brand personal?

Simţi că te pierzi în mulţime? Simţi că lumea nu apreciază prea mult ceea ce faci? Observi că lumea nu prea ştie cu ce te ocupi sau te confundă cu altcineva? Ţi-ar plăcea să ai o imagine mai bună şi să transmiţi exact ceea ce ştii că te reprezintă?

Dacă ai răspuns pozitiv la majoritatea întrebărilor, este clar că ai nevoie de un brand personal, care rezolvă exact problemele pe care le semnalizează întrebările de mai înainte.

standoutcrowd

Cu ce te ajută un brand personal?

În primul rând, va afla mai multă lume de tine. Va ştii cu te ocupi. Vei transmite o imagine unitară în tot ceea ce faci. Vei câştiga mai mulţi clienţi. Brand-ul personal va reprezenta o garanţie a calităţii în orice proiect eşti implicat.

Dacă eşti chiar foarte bun, poţi să începi să lansezi produse/servicii care îţi pot purta numele, astfel devenind un brand în toată regula.

Nu trebuie să le foloseşti pe toate, alege cel puţin vreo 4-5 care te reprezintă şi încearcă-le timp de o lună. Vezi dacă s-a schimbat ceva. Eventual schimbă mix-ul de tactici şi de mijloace de promovare pentru a găsi o formulă câştigătoare. Depinde doar de tine cu ce seriozitate şi implicare tratezi asta.

Tactici de personal branding pe care le poți folosi :

  • Blog: La fel cum am zis şi la partea de tactici, te responsabilizează şi te face mai competent. Ca să scrii mai bine trebuie să te documentezi mai mult, să citeşti mai multe cărţi sau să exersezi mai mult. Acest lucru este în avantajul tău. În plus e foarte ieftin, uneori gratuit să faci blogging ;
  • Reţele sociale: Conectează-te şi interactionează, prin intermediul reţelelor sociale sau altor site-uri din social media, cu cele mai importante persoane din domeniul tău. Fă asta constant şi vei vedea şi nişte rezultate ;
  • Marketing prin email ;
  • PR online ;
  • Relații bune cu bloggeri ;
  • Pay per click (PPC), etc.
Advertisements
 
Leave a comment

Posted by on April 2, 2013 in Uncategorized

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: